Saltear al contenido principal
Duo Boulez: ENE. 17, 2017

Duo Boulez: ENE. 17, 2017

pexels

(Photo by Pexels)

Festival CIB, GEN. 17, 2017

Andrea Talavero, violí
Paula Sánchez, violoncel

Boulez Duo va començar amb la intenció d’explorar un repertori incògnit per a violí i violoncel. En el poc temps que porten juntes ja han fet diversos concerts, alguns participant en la Nit dels Museus a través del Conservatori Superior del Liceu, al Pavelló Mies van der Rohe, dins Cicle Músics Emergents, a l’Auditori Can Roig i Torres (Santa Coloma de Gramenet), als Lluïsos d’Horta…

Han rebut consells de músics com Bernat Bofarull, Miquel Ramos, Carles Marigó. Actualment estan treballant en un nou repertori per treballar-lo amb Lluís Claret i Arnau Tomàs. Treballen regularment amb Vesko Stambolov.

Properament tenen previst actuar al Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau (data a determinar) amb un recital amb obres ja treballades i una selecció de les noves i al Festival de Cambra de la CIB.

– PROGRAMA –
J. S. Bach (Eisenach, 1685 – Leipzig, 1750)
Invencions a dues veus (selecció)

A. Honegger (Le Havre, 1892 – París, 1955)
Sonatina per a violí i violoncel – 17′
1. Allegro
2. Andante
3. Allegro

E. Schulhoff (Praga, 1894 – Weissenburg, 1942)
Duo per a violí i violoncel
1. Moderato
2. Zingaresca. Allegro giocoso
3. Andantino
4. Moderato

Per assistir és imprescindible inscriure’s prèviament enviant un mail a info@cibonline.org

Boulez Duo comenzó con la intención de explorar un repertorio incógnito para violín y violonchelo. En el poco tiempo que llevan juntas ya han hecho varios conciertos, algunos participando en la Noche de los Museos a través del Conservatorio Superior del Liceo, en el Pabellón Mies van der Rohe, dentro del Ciclo Músicos Emergentes, en el Auditorio Can Roig i Torres (Santa Coloma), en los Lluïsos de Horta …
Han recibido consejos de músicos como Bernat Bofarull, Miquel Ramos, Carles Marigó… Actualmente están trabajando en un nuevo repertorio para trabajarlo con Lluís Claret y Arnau Tomàs. Trabajan regularmente con Vesko Stambolov.
Próximamente tienen previsto actuar en el Recinto Modernista del Hospital de Sant Pau (fecha a determinar) con un recital con obras ya trabajadas y una selección de las nuevas y dentro del Festival de Cámara de la CIB.

Volver arriba