Saltear al contenido principal
Nova Temporada 17/18 Del Liceu

Nova temporada 17/18 del Liceu

(El president de la Fundació del Gran Teatre del Liceu, Salvador Alemany, el director general del Teatre, Roger Guasch, la directora artística, Christina Scheppelmann, i el director musical, Josep Pons.)

Les grans veus de la lírica en 13 títols de 10 compositors: Kaufmann, Hvorostovsky, Radvanovsky, Kunde, Domingo, Beczala, Zajick, Theorin, Vinke, Salsi, Pratt, Garifullina, Pirgu, Álvarez, Puértolas, de León, Metlova, Siri, Abdrazakov, etc.

Jonas Kaufmann per primera vegada a Barcelona en una producció d’òpera: Andrea Chénier serà el rol que interpretarà al costat de Sondra Radvanovsky i Carlos Álvarez.

Noves coproduccions del Liceu: Roméo et Juliette de Gounod amb la direcció escènica de Lawless, i Manon Lescaut de Puccini de la mà de Livermore.

El Liceu lidera una nova producció de Demon de Rubinstein, un títol del s.XIX  “redescobert” pel director d’escena Dmitry Bertman amb  Hvorostovsky i Grigorian. 

Il viaggio a Reims serà una nova experiència “studio” que barreja grans cantants lírics amb joves promeses per generar oportunitat professional entre artistes novells.

Una nova generació de directors musicals – Sagripanti, Tebar i Scappucci- s’intercala amb mestres referents – Summers, Steinberg, Palumbo, Christie (debuta al Liceu)-.

Els catalans a la nova temporada son l’Àlex Ollé (La Fura dels Baus), Jordi Savall, 25 aniversari de Josep Bros, Albert Ginovart, Mario Gas, etc.

El Liceu celebra l’any Monteverdi amb L’incoronazione di Poppea en versió concert amb l’Ensemble Matheus sota la batuta de Jean-Christophe Spinosi.

Tímida aposta per la dansa amb 3 ballets internacionals: Le Ballet du Grand Théâtre de Genève, Eifman Ballet de Sant Petersburg i Les Ballets de Monte-Carlo.

Nou espectacle participatiu d’El Petit Liceu: El Jove Barber de Sevilla en coproducció amb AsLiCo (Associació Lírica i Concertista Italiana).

Tel. 934–859–900, liceubarcelona.cat

Volver arriba