Saltear al contenido principal
Programa Verista Por Excelencia

Programa verista por excelencia

© Chaterine Ashmore

Alagna i Pankratova protagonitzen una de les produccions més aclamades de la Royal Opera House.

Damiano Michieletto presenta el doble programa operístic per excel·lència, format pels dos títols més emblemàtics del verisme. Gairebé dos manifestos artístics i, gràcies al director italià, dues cares de la mateixa moneda, amb incursions de personatges de Cavalleria rusticana a Pagliacci i viceversa. Els recursos visuals de l’espectacle barregen temàtiques d’una òpera dins l’altra, ambientant l’acció d’ambdós títols a la Itàlia de la dècada de 1950 incidint en “mostrar un tros de vida”, tal com es canta al pròleg de Pagliacci.

Tornen al Liceu Roberto Alagna (en el doble paper de Turiddu i Canio), Marcelo Álvarez i Aleksandra Kurzak per recordar-nos, com Canio, que “el teatre i la vida no són el mateix”.

Una aclamada producció que el 2016 va guanyar a Anglaterra el Premi Laurence Olivier al millor espectacle operístic.

 

Alagna y Pankratova protagonizan una de las producciones más aclamadas de la Royal Opera House

Damiano Michieletto presenta el doble programa operístico por excelencia, formado por los dos títulos más emblemáticos del verismo. Casi dos manifiestos artísticos y, gracias al director italiano, dos caras de la misma moneda, con incursiones de personajes de Cavalleria rusticana a Pagliacci y viceversa. Los recursos visuales del espectáculo mezclan temáticas de una ópera dentro de la otra, ambientando la acción de ambos títulos en la Italia de la década de 1950 incidiendo en “mostrar un pedazo de vida”, tal como se canta en el prólogo de Pagliacci.

Regresan al Liceu Roberto Alagna (en el doble papel de Turiddu y Canio), Marcelo Álvarez y Aleksandra Kurzak para recordarnos, igual que Canio, que “el teatro y la vida no son lo mismo”.

Una aclamada producción que en 2016 ganó en Inglaterra el Premio Laurence Olivier al mejor espectáculo operístico.

Del 5 al 22 de Diciembre de 2019.

liceubarcelona.cat

Volver arriba