Saltear al contenido principal
Kožená & Uchida Al Palau

Kožená & Uchida al Palau

El proper dijous, 17 de gener (20 h, Sala de Concerts), torna al Palau de la Música Catalana la mezzosoprano txeca Magdalena Kožená, acompanyada per la pianista Mitsuko Ushida. La cantant, que va debutar al Palau l’any 2016 amb un recital al costat de La Cetra Barokorchester, presentarà un recital de lied romàntic i tardoromàntic.

El tàndem internacional fa anys que actua junt i començarà el recital amb Gedichte der Königin Maria Stuart, op. 135 de Robert Schumann, les cartes a la reina Elisabet. Les seguiran una selecció de
Mörike Lieder d’Hugo Wolf, dels quals la soprano destaca: “Els he treballat molt tècnicament i personalment, perquè els textos són molt filosòfics i cal entendre bé què volen dir per poder-ho comunicar”.  La segona part començarà amb Liebeslieder d’Antonín Dvořák. La mezzosoprano cantarà l’obra del compositor en la seva llengua materna, el txec, ja que assegura que se sent ambaixadora d’aquesta música. Les cançons de cabaret Brettl-Lieder d’Arnold Schönberg tancaran el recital.

Repertori

R. SCHUMANN: Gedichte der Königin Maria Stuart, op. 135
H. WOLF: Mörike Lieder (selección)
A. DVOŘÁK: Liebeslieder, op. 83
A. SCHÖNBERG: Brettl-Lieder

palaumusica.cat

Volver arriba