Saltear al contenido principal
Liceu 18–19

Liceu 18–19

(Photo by A. Bofill)

Un ventall ampli d’estils que abraça des del s. XVIII al S.XXI amb l’estrena mundial deL’enigma di Lea de Benet Casablancas amb la direcció d’escena de Carme Portaceli i la direcció musical de Josep Pons.

Seran protagonistes Camarena, Damrau, Radvanovsky, Theorin, Beczala, DiDonato, Yende, Buratto, Schrott, Haroutounian, Bakanova, etc. i cantants catalans i espanyols com Álvarez, Albelo, Arteta, Sabata, Moreno, Beaumont, de León, Blanch, Calvo, entre d’altres.

Nova coproducció per a la inauguració de temporada amb I puritani  de Bellini amb la direcció d’escena d’Annilese Miskimmon i la direcció musical de Christopher Franklin.

L’esperit inspirador de Wagner és el protagonista del nou projecte “Música de Cambra al Liceu” liderat per Josep Pons amb el Cor i l’Orquestra del Teatre com a protagonistes. Els concerts simfònics de l’Orquestra també evoquen els camins del compositor alemany.

El gran format i la tecnologia estaran també presents en la nova temporada amb La Giocondade Ponchielli, que compta amb 238 artistes sobre l’escenari i Rodelinda de Händel, amb la posada en escena de Claus Guth que compta amb projeccions de gran format i un edifici mòbil com a escenografia.

Notorietat en la combinació de títols clàssics amb projectes trencadors. Les pêcheurs de perlestorna al Liceu després de 54 anys amb una proposta que s’aproxima al reality show.

Candide de Bernstein en versió concert per primera vegada al Liceu per commemorar el centenari del naixement del compositor sota la batuta de John DeMain

Debuten en el rol Theorin, Arteta i Buratto, i Haroutounian i Bakanova cantaran al Teatre per primera vegada, entre d’altres

David Alden amb la proposta de Kàtia Kabànova i Damiano Micheletto amb Luisa Miller ofereixen dues posades en escena amb Josep Pons i Domingo Hindoyan en la direcció musical, respectivament.

El Liceu manté els 3 ballets i aposta, aquesta temporada, per la dansa nacional amb la CND i el BNE. El ballet de l’Opéra de Lyon trepitjarà el Liceu per primera vegada amb tres peces contemporànies de Jiří Kylián.

S’inicia la col·laboració amb ADMAF, Festival d’Abu Dhabi, amb el llaütista internacional Naseer Shamma i el concert d’Ashur a Sevilla i l’Orquestra Beit Al Oud

El Petit Liceu aposta per dues noves produccions: Mans a l’òpera! de Xavi Mateu i Acròbata i Arlequí de la companyia La Maquiné.

liceubarcelona.cat

Volver arriba